lite om London

Lite, lite av det vi har gjort i London.
  • Electric Cinema!!! Helt otrolig upplevelse! Så coolt, så elegant så darned bekvämt! Hädanefter blir det inte ett enda London-besök utan bio på the Electric! Måste dock bokas i förväg... vilket går utmärkt via deras hemsida.
  • Frukost på Lantana Café! Kolla på Google Maps... ligger på Charlottes Place som var så litet så det inte fanns på vår karta i alla fall. Jag åt toasted banana bread with date and pecanbutter... serverades med färska bär.. Och så te förstås. Gott! Mysig miljö.. söt personal och inte så turistigt.. mest londoners..
  • Frukost på Roast ovanför Borough Market... ahhhh... Flådigaste stället vi intog frukost på.. Vita linnedukar, tjusigt porslin och diskreta kypare som hela tiden hade koll på att man hade allt man behövde.. Jag åt toast med preserves, fruktsallad och te. Lyx!!! Inte så himla dyrt heller!
  • Forbidden Planet- nördarnas paradis! Och vem är inte en nörd innerst inne??? Lika kul att kolla in sortimentet som kunderna... huvudsakligen manliga, småfeta, bleka och med en något ovädrad air.
  • Fortnum & Mason- superduperbrittiskt och mycket anrikt. Här kan man inhandla allt livsnödvändigt såsom te, kakor, kompasser, toalettartiklar, födelsedagskort, marsipankonfekt, fasanägg, jordglobar, champagne m.m. m.m. På toaletten får man torka sig med rena frottéhanddukar och smörja in sina små händer med den lenaste handcremen. Smashing!
  • Neals Yard- se bild.


  • En liten oas som tjejerna hittade precis i närheten av Covent Garden.
    Som en liten karamell!




Kommentarer
Postat av: Filippa

Neals Yard är ett av mina favvoställen!

2010-03-18 @ 21:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0