bara mat

Trevlig matlagningsstund tillsammans med sonen tidigare idag.
Sonen experimenterar thailändskt och jag raw.
Det braiga är att han steker kött på spisen och jag spiraliserar grönsaker på köksbordet.. vi får plats båda två och behöver inte slåss om kastrullerna.
Jag har tillagat och inmundigat och packeterat morgondagens matlåda med zucchini- och morotspasta med basilikapesto, valnötter, tranbär och fetaost. Ovanpå det lite citronskivor och physalis.
Till middag nu åt jag det tillsammans med en sån där lasagnebakelse från igår och det är precis vad det blir till lunch imorgon. Helt enkelt utsökt!
Utöver detta har jag mixat ihop fryst banan, apelsin, cashewnötter och torkade aprikoser ( blev över när jag silade cashewmjölken igår). Det blev världens godaste milkshake!
Märks det att jag börjar bli hög???
We know me.
Har också shotat pressad apelsin med linfröolja och bipollen. (ÄNTLIGEN fick jag användning för burken med bipollen som jag köpte i London för ett år sen!!!).
Samt svängt ihop smeten till tomatknäckebröd som ska gräddas 8 timmar i ugnen i 40 grader. Snart har det gått 4 timmar och då ska man tydligen vända på hela alltet.

Så allt är fint och jag är uppåt... ända tills jag kommer att tänka på att jag ska jobba imorgon.
Har varit borta i 4 dagar och på något sätt lyckats släppa allt.. det känns otroligt segt att behöva ta in allt i huvudet igen bara för 9 dagar.

Kom ihåg: Jag är ett träd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0