lite speedad.. uppenbarligen

Håller på och vaknar till lite och ska snart ta en promenad till torget för lite proviantering.
Åkte till jobbet ca 16.30 igår och drog hem vid 06.30 imorse.
(Tränade först! Och givetvis tränade jag i fredags! Tycker inte det ger något resultat men SKAM den som ger sig! Nu har jag köpt coola proffstränarbrallor från nike för 500 spänn också. Samt PUMA-strumpor. Börjar bli veteran nu. Och en sak till. En liten anteckning till mig själv. Träna inte utan skor! Jobbigt att känna sin egen fotsvettslukt samt himla ont i fötterna av indoor-walking-apparaten.. som en spikmatta under fötterna.. kanske hälsosamt på något zonterapeutiskt sätt.. men lite för ont ändå.)
Fick 13 genomförandeplaner av 89 gjorda.
Inte det bästa resultatet men då ägnades större delen av natten åt hysteriskt fixande med nya elektroniska nyckelskåpen med ett gäng kollegor med Reb i spetsen och hennes lilla flådda rådjur Pucci (betyder punkt på japanska och jag har ingen aning om hur det stavas.. det kanske inte ens går att stava det kanske bara är en symbol... t.ex. en .). Nyckelkollegorna behövde en massa hjälp av mig och därför fick jag inte så mycket gjort av det jag skulle..
Åkte sen hem och sov och nu ska jag trötta ut mig lite så jag kan sova inatt.
Imorgon ska jag träna, gå på hembesök kl 14.00 och sen jobba hela natten igen.
I'm helt klart on fire.

Jag säger som vår seinfeldkollega:

Keep on dancing!


Här är förresten en av mina favoritlåtar genom tiderna.
Dottern förstår inte.
Himla dålig inspelning men försök gärna hitta en bättre den som kan.. jag går igång direkt och vill säckpipesjunga som Phoebe i Friends.
Och sen vill jag åka tillbaka till det amerikanska 50-talet och delta i NASA:s rymdprogram och ha en optimistisk framtidstro.
Skippa jämställdhetstjafset och ha barnen hängande kjolarna, ett fint förkläde över strut-bh:n och middagen klar när far kommer hem. Jello till efterrätt.
Bilsemester med campingbord och mascara som man måste spotta i.
Och sen vill jag åka till Folkhemmet i Sverige och äta en raketost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0