wohoo!

Nu har jag fixat datorn alldeles själv. Var tvungen att köpa ett antispionprogram för 500 usdollar och det upptäckte ca 2000 infekterade grejer... och nu verkar allt funka rätt bra så det var det ju värt.
 
På måndag kör stressrehab igång med kbt-grupp. Spännande!
Jag har aldrig gått i någon form av terapi men jag har läst en hel del så jag tror jag vet på ett ungefär vad det handlar om. Kul med en grupp också.. Ett helt gäng med supertrötta människor som är snurriga i huvudet. Lite gulligt.
 
Förra veckan var lite annorlunda för då kom dotterns biologiska pappa hit till sverige och hälsade på. Dottern lyckades ju spåra upp honom i vintras via facebook (han har inte det för han är oldschoolgreek) och under våren har dom pratat i telefon två ggr i veckan. Allt gick bra. Vi var ju tillsammans för 200 år sen.. ett annat sekel förgudsskull ett annat millenium.. han kändes bekant men ändå inte på något konstigt sätt. Hursomhelst.. han avgudar lilla p och det här är det bästa som någonsin har hänt honom och för det är jag innerligt tacksam. Tänk om han inte hade varit intresserad! Usch..
Anyhoo.. dottern släpade runt honom överallt och han fick träffa både släkt och vänner inklusive såklart dotterns riktiga pappa D. Det var båda papporna väldigt nervösa inför men dom blev nästan best buds när dom insåg att ingen av dom är något hot mot den andra. Det var riktigt sorgligt när han åkte hem men som jag sa till honom.. this is not the end this is the BEGINNING!!
 
Så pga förra veckan har jag varit väldigt trött den här veckan. Rentav klubbad. Det är tokstökigt här hemma och jag försöker att inte stressa upp mig för det. Tänker att jag får göra en liten sak åt gången och så är det bra med det.
Lyssnar mycket på tankesmedjan. Älskar dom och lite allmänbildad blir man också. Har börjat försöka läsa lite bok. Mycket svårt. Måste anstränga mig jättejättemycket för att ta in vad jag läser. Längtar efter att läsa böcker har ju hundratals olästa.

Nu är jag lite hungrig. Ska ta mig i kragen och svänga ihop något med ruccola och mozzarella. Jag är dålig på det där med mat för tillfället. Första grejen jag skulle fixa om jag blev superduperrik. En kock! Vilken dröm!
Jag har ju en kock kom jag på.. sonen. Men han är för det mesta på annat håll och lagar mat. För tillfället på Pontonen, Norrmälarstrand. Han är så duktig. *gråtmild av stolthet*
 
(obs! måste bara påminna om att såna där stjärnor är bland det fånigaste men dock mest komiska jag vet så det är lite ett skämt när jag använder dom.. mycket viktigt att ingen tror att jag på allvar skulle skriva ex *ler*)
 
Och så den obligatoriska kattbilden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0